PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

xhpl memory leak
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bchang



Joined: 20 Jul 2005
Posts: 14

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 3:13 pm    Post subject: xhpl memory leak Reply with quote

Hi all,
just wondering if anybody encounter the following problem:
make xhpl binary with with openmpi and ofed 1.2 latest build.
after couple of runs, primary xhpl process grew from 1.2 gig to 2.7 gig
and eventually system ran out of memory.

I build openmpi with gcc and ofed 1.2 latest build, recompile xhpl with openmpi.gcc
and I do not have the problem

thanks for you help in advance
-Brady
Back to top
View user's profile
bchang



Joined: 20 Jul 2005
Posts: 14

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 3:14 pm    Post subject: forgot OS Reply with quote

RHEL5

pgi 7.0
Back to top
View user's profile
bchang



Joined: 20 Jul 2005
Posts: 14

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

could this have something to do with it ?
-DLAZY_MEM_UNREGISTER
Back to top
View user's profile
hongyon2



Joined: 02 Oct 2006
Posts: 40

PostPosted: Wed Jun 13, 2007 10:03 am    Post subject: Reply with quote

Hi bchang,

Unfortunately we don't have mvapich here to test it. We will keep you posted when we have mvapich available.

Removing -DLAZY_MEM_UNREGISTER from CFLAGS might solve the problem based on mvapich discuss forum. I think that was posted by you, perhaps.

http://mail.cse.ohio-state.edu/pipermail/mvapich-discuss/2006-June/000204.html

Hongyon
Back to top
View user's profile
bchang



Joined: 20 Jul 2005
Posts: 14

PostPosted: Wed Jun 13, 2007 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Yes that is mvapich specific macro. I'm using openMpi and I do not find similar flag in openmpi. when I compiled openmpi using gcc I did not see this behavior. Only when I use PGI compiler 6.2, 7.0. I experience xhpl not freeing memory from previous NB



thanks
-Brady
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group