PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

Shared memory error using the mpirun
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
adityak



Joined: 19 Mar 2007
Posts: 10

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:33 am    Post subject: Reply with quote

Hi,
There is another thing that I noticed. Once I reboot the cluster, I can run the mpi command just once, in which case it accesses only the first node and does not run in the subsequent iterations. I think I will reinstall the mpich libraries and let you know the results.

Aditya
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 5952
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Aditya,

The MPICH library that comes with the PGI CDK is configured ch_p4 (TCP/IP), not ch_shmem (Shared Memory) so it's very confusing why your getting shared memory errors. Hopefully reinstalling will clear up the problem, otherwise, I'm at a loss.

- Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group