PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

VS crashes when using "Start Debugging" (F5)
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SPHriction-3D



Joined: 12 Jan 2014
Posts: 48

PostPosted: Tue Jan 21, 2014 2:22 pm    Post subject: VS crashes when using "Start Debugging" (F5) Reply with quote

Can someone help me on this one? Whenever I click on the "Start Debugging" button, VS hangs, gives no reasons why and I have to force close VS.

Something I havent set up correctly in the environment?

Thank you

Kirk
Back to top
View user's profile
ams



Joined: 14 Jul 2004
Posts: 41

PostPosted: Thu Jan 23, 2014 7:50 am    Post subject: Reply with quote

Hi Kirk,

We need a little more information about your environment before we can address this issue. What version of VS are you using? Is it the Shell, Premium or Professional? RTM or an SP? What version of PVF? What operating system are you running? Are you testing with a simple hello world program?

You shouldn't have to do anything special with your environment in order for PVF to debug correctly, so we'll have to try to figure out what is causing this behavior on your system.

Annemarie
Back to top
View user's profile
SPHriction-3D



Joined: 12 Jan 2014
Posts: 48

PostPosted: Thu Jan 23, 2014 11:50 am    Post subject: Reply with quote

Windows 8
PVF 13.10
VS Shell 2012 (Integrated) downloaded from PGI v11.0.50727.1 RTMREL

Please note that I am able to compile and run with "Start without Debugging" (ctrl+F5). It is just when I try to run with "Start Debugging."

The problem is persistent for any program... Hello world, or likewise.

Thank you for your help,

Kirk
Back to top
View user's profile
SPHriction-3D



Joined: 12 Jan 2014
Posts: 48

PostPosted: Fri Jan 24, 2014 6:43 pm    Post subject: Reply with quote

Do you need any other information than what I had posted?

Kirk
Back to top
View user's profile
gongze



Joined: 11 Feb 2014
Posts: 1

PostPosted: Sat Mar 15, 2014 1:41 am    Post subject: The same problem,is there someone that could help Reply with quote

The same problem!! whenever I use debug, VS 2012 would hang~I do not know why!!!
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group