PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

Problem installing PVF 12.5 on Win 7
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Licenses and Installation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Senya



Joined: 20 Jun 2011
Posts: 58

PostPosted: Mon Sep 02, 2013 5:59 am    Post subject: Problem installing PVF 12.5 on Win 7 Reply with quote

Hello.
I'm trying to install PVF 12.5 on Win 7 and experience some licensing problem: my projects do not open. Here is screenshot of error message:


I think there may be some files, record or registry entries about previous installations of PVF (it is not a first time), but i don't know how to remove them.

Here is also message i've got when i run "Generate license" program.
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6205
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Tue Sep 03, 2013 1:10 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Senya,

The first error is beacuse your license is for PGI Version 9.0 or earlier so needs to be regenerated.

As to why the license generator is failing, I'm not sure. It's the first time I've seen this message and the person who wrote this program is on vacation so I can't ask.

Do you mind using the online license generator? Log on to your PGI Web User Account (https://www.pgroup.com/account/index.php) and select "Create permanent keys". After selecting your PIN, select "create license key" for the next available seat, and then press "continue". You'll need to know the hostname and FLEXnet hostid. You can get this information by running "lmutil lmhostid" and "lmutil lmhostid -hostname" from a PVF Command Shell.

If you have problems, you can send a note to PGI Customer Support (trs@pgroup.com or license@pgroup.com) and they can better help you through the process.

- Mat
Back to top
View user's profile
Senya



Joined: 20 Jun 2011
Posts: 58

PostPosted: Thu Sep 05, 2013 3:20 am    Post subject: Reply with quote

For some reason after reinstall cycle of PVF 12.5 I found no compilers installed, while Visual Studio and shell start scripts is on their place. Is it possible to fix?

Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6205
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Thu Sep 05, 2013 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Senya,

That's odd. I've not see that before and the person in change of this is out on vacation this week. Let me ask a few others if they have ideas.

- Mat
Back to top
View user's profile
Senya



Joined: 20 Jun 2011
Posts: 58

PostPosted: Thu Sep 05, 2013 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

I think PGI installer doesn't fully removes some registry entries, so new install get confused.
The problem may be because of different versions of PGI was installed before, so there may be mess in registry.
Unfortunatly i can do nothing with this Must Die OS installation, so if you give me advice, how to fix it and clean up everything, PGI installs, i'll be grateful.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Licenses and Installation All times are GMT - 7 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group