PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

Symbol has not been explicitly declared

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ElMaskina



Joined: 09 Jul 2013
Posts: 13

PostPosted: Wed Jul 24, 2013 6:51 am    Post subject: Symbol has not been explicitly declared Reply with quote

Hello,
I'm trying to compile a device piece of code but I get the following error.
Quote:
Symbol, tempallckwyr_caca, has not been explicitly declared


The 'tempallckwyr_caca' simbol does not exist but 'ckwyr_caca' is the name of a subroutine and 'temp' the name of a variable. What this error means?

Here is the code https://www.dropbox.com/s/q2jh58k67l46qvu/FLOW_flamelet_d.f

Many thanks
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6218
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed Jul 24, 2013 9:48 am    Post subject: Reply with quote

Hi ElMaskina,

The "c" in "call CKWYR_caca" at line 866 is off one space so is being treated as a continuation charater. Hence, the "temp" variable form the previous line is being prepended to "all".

Note that "CKWYR_caca" is device function so can't be called from host code.

Hope this helps,
Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group