PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

Error compiling the code
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ams



Joined: 14 Jul 2004
Posts: 41

PostPosted: Tue Jun 25, 2013 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Hi dgarzon,

Let's focus on getting the program built for the Win32 platform first. What steps do you take to build the PVF project? For example, do you use Build Solution from the Build menu? If not, what do you use?

Where does the error message appear? Does it appear in its own dialog box? If so, please include a screen shot of it in your reply. If not, please explain where and when it appears, and copy the full text of the message into your reply.

Annemarie
Back to top
View user's profile
dgarzon



Joined: 19 Jun 2013
Posts: 4

PostPosted: Mon Jul 01, 2013 1:40 pm    Post subject: Reply with quote

Hello ams

Thank you for your help.

To compile the code I press F6 and to Run the app I press F5.

This is the print screen of the code

https://www.dropbox.com/s/nfq3dh9hmlxupbc/PGU_error.png

As we can see, in the error list not appear nothing about.

But the anyway, I have found a log file with this message

Quote:

PVF Build Log

Compiling Project ...

ConsoleApp.f90

The compiler (pgfortran.exe) cannot be found.

PVFProject4_32b build failed.


What I have to do to link the pgfortran with the visual Studio?

Thanks
Back to top
View user's profile
ams



Joined: 14 Jul 2004
Posts: 41

PostPosted: Wed Jul 03, 2013 12:56 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

Would you please send the screen shot to trs@pgroup.com and request that it be forwarded to me? Thanks!

Annemarie
Back to top
View user's profile
ams



Joined: 14 Jul 2004
Posts: 41

PostPosted: Tue Aug 13, 2013 10:56 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for sending the screen shot to trs. I have just received it.

From the build log, it appears that the compilers have not been installed correctly.

Please look in the Control Panel's Programs & Features dialog. What PGI products are listed?

Please open Visual Studio. Look in the Help | About dialog. What version of Visual Studio does it say? i.e., Shell, Professional, etc.

Annemarie
Back to top
View user's profile
ivonneleonor



Joined: 09 Nov 2014
Posts: 1

PostPosted: Fri Feb 06, 2015 5:06 pm    Post subject: Hi, I have the same problem, what was the solution? Reply with quote

ams wrote:
Thanks for sending the screen shot to trs. I have just received it.

From the build log, it appears that the compilers have not been installed correctly.

Please look in the Control Panel's Programs & Features dialog. What PGI products are listed?

Please open Visual Studio. Look in the Help | About dialog. What version of Visual Studio does it say? i.e., Shell, Professional, etc.

Annemarie
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group