PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

some issues on License installing(2)

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Teslalady



Joined: 16 Mar 2012
Posts: 75

PostPosted: Fri May 03, 2013 7:55 am    Post subject: some issues on License installing(2) Reply with quote

here is my second question about installing :

After I activated the PGI workstation licnese succesfuly with root privileges, I used root privileges to compiler the program (pgfortran main.f).I compiled succesfully, but I got such information:
19:37:37 (pgroupd) DENIED: "pgi-f95-lin64" root@gpuK20 (INVALID error code (-9999,333:104 "Connection reset by peer"))
19:37:37 (pgroupd) OUT: "PGI2013-workstation-complete" root@gpuK20
19:37:37 (pgroupd) OUT: "pgi-f95-lin64" root@gpuK20
19:37:37 (pgroupd) IN: "pgi-f95-lin64" root@gpuK20
19:37:37 (pgroupd) IN: "PGI2013-workstation-complete" root@gpuK20
19:37:38 (pgroupd) DENIED: "pgi-f95-lin64" root@gpuK20 (INVALID error code (-9999,333))
19:37:38 (pgroupd) OUT: "PGI2013-workstation-complete" root@gpuK20
19:37:38 (pgroupd) OUT: "pgi-f95-lin64" root@gpuK20
19:37:38 (pgroupd) IN: "PGI2013-workstation-complete" root@gpuK20
19:37:38 (pgroupd) IN: "pgi-f95-lin64" root@gpuK20
I don't know the reason. Then I used non-root user to compile this program, I did not get this information.and after I restart my server, I also did not get this information ANY LONGER.
Back to top
View user's profile
jtull



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 438

PostPosted: Tue May 07, 2013 3:40 pm    Post subject: Reply with quote

I notice the license online uses the hostname gpuK20-1, so you edited the hostname
in the license.

Perhaps there are permissions problems with license or components?

$LM_LICENSE_FILE must be the full pathname to the license file, as in
% export LM_LICENSE_FILE=$PGI/license.dat
and the file must be world readable.


Make sure the license file you are using is the correct one.

% lmutil lmdiag

hit <CR> a couple of times, and then <CTL-C> to get out.
Where is the license file being read?

dave
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group