PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

Variable Partially Present on the GPU Error
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6141
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed Feb 20, 2013 11:07 am    Post subject: Reply with quote

Hi Bones,

Quote:
FATAL ERROR: data in PRESENT clause was not found: name=g
You should only get this error if you used a "present" clause, not a "copyin". Maybe it's coming from the "abc" routine?

Can you send the full code to PGI Customer Service (trs@pgroup.com) and ask them to forward it on to me? I should be able to get a better sense of what's going on and if its a compiler or coding issue.

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
Bones



Joined: 03 Sep 2012
Posts: 4

PostPosted: Wed Feb 20, 2013 12:11 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks again for your help; I sent you those files. I suspect it may have something to do with dynamically allocating those variables with the allocate keyword. I had to do this because Windows doesn't allow more than 2GB of stack space or something like that.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group