PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

Accelerator region ignored

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
John Wohlbier



Joined: 28 Nov 2012
Posts: 5

PostPosted: Wed Dec 05, 2012 11:07 am    Post subject: Accelerator region ignored Reply with quote

I'm trying to compile some code with OpenACC directives. With an unoptimized build (-O0) I get

Code:

PGF90-W-0155-Accelerator region ignored; see -Minfo messages


I'm wondering what -Minfo messages is referring to. Is it telling me to look somewhere for more information?

Here is my compile line
Code:

/projects/opt/pgi/linux86-64/12.9/bin/pgfortran  -o CMakeFiles/chicoma.dir/comp_subs.f90.o  -Mpreprocess -Kieee -mp -Mcuda -ta=nvidia,cc20 -g -O0 -Mbounds -Ktrap=inv,divz,ovf,unf -I/home/mpi/openmpi/1.5.3-gcc-4.5.1-mar.16.11/include   -c /home/wohlbier/Chicoma/chicoma-hg/src/comp_subs.f90
Back to top
View user's profile
John Wohlbier



Joined: 28 Nov 2012
Posts: 5

PostPosted: Wed Dec 05, 2012 11:39 am    Post subject: Reply with quote

Never mind, I figured it out. I set -Minfo=accel to see the relevant messages, and then saw that there was a subroutine inserted by -Mbounds that prevented the OpenACC directives from kicking in.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group