PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

Precision Error setting array to zero
Goto page Previous  1, 2, 3
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
donb



Joined: 20 Jul 2004
Posts: 88
Location: The Portland Group, Inc.

PostPosted: Mon Mar 12, 2012 3:52 pm    Post subject: Reply with quote

This appears to be a debugger issue. We have filed a problem report for this and are formulating a plan to work with the poster to resolve the issue.

Once a resolution is available, we will post that information here.

--Don
Back to top
View user's profile
khea_actua1



Joined: 06 Nov 2008
Posts: 42
Location: Carleton University

PostPosted: Wed Mar 14, 2012 9:21 am    Post subject: Reply with quote

Without the -gopt flag, everything seems to work. (Advice from PGI)
Back to top
View user's profile
jtull



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 395

PostPosted: Fri Jan 24, 2014 5:41 pm    Post subject: TPR 18509 - -gopt generates incorrect dwarf Fortran array Reply with quote

Hello,

A problem you reported about DWARF information in 2012 has been corrected in the current 14.1 release.

thanks,
dave
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group