PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

PGI Profiler problem

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hwill11



Joined: 27 Jun 2011
Posts: 2

PostPosted: Mon Jun 27, 2011 8:19 am    Post subject: PGI Profiler problem Reply with quote

When I try to use the profiler, I receive several Java errors in the command prompt, and nothing shows up in the user interface.

I was wondering has anyone experienced this problem in the past, and how was it resolved?
Back to top
View user's profile
jtull



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 436

PostPosted: Mon Jun 27, 2011 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

Did you say 'yes' to updating JAVA during the installation?

dave
Back to top
View user's profile
hwill11



Joined: 27 Jun 2011
Posts: 2

PostPosted: Tue Jun 28, 2011 6:13 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

I did not install the software personally. I'm running on a 64-bit machine, and from what I read in the guide, I should be running the 64-bit JRE SE 6 for the profiler to work. When I typed java -version the following came up

Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_21-b07)
Java Hotspot(TM) 64-Bit Server VM (build 17.0-b17, mixed mode)
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group