PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

crtbegin.o error again

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
danish



Joined: 29 Mar 2005
Posts: 6

PostPosted: Wed Jun 29, 2005 12:14 am    Post subject: crtbegin.o error again Reply with quote

Hi,

I have search the forum and found topics related to this problem.
I check localrc file in both 32&64 version of pgi
They both have correct path with Fedora Core 4 (with compat-gcc-32-g77-3.2.3-47.fc4).
However, no matter which PGI(32 or 64) compiler(latest 6.0.4) I choose,
crtbegin.o error happend all the time.

Any suggestions?
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6125
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed Jun 29, 2005 9:54 am    Post subject: Reply with quote

Hi Danish,

Fedora Core 4 is very new and thus not yet supported. The error your seeing is due to the install script not recognizing FC4. We do have a patch for the installer so it will install properly, however, we have not yet validated FC4 and don't officially support it yet. In general with new OS's, Fortran just works, C might have problems, and C++ does have problems due to changes to the OS's template libraries. I don't know if this is the case here, but something to keep in mind.

If you'd like to get the FC4 patch, please send a email to trs@pgroup.com. Once we have validated FC4, we will post this patch for general download.

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
danish



Joined: 29 Mar 2005
Posts: 6

PostPosted: Thu Jun 30, 2005 3:02 am    Post subject: Reply with quote

Hi mkcolg,

Due to hardware problems (MB is also very new), we don't have choice.
Fedora Core 4 x86_64 is only OS work perfectly with ATI RS480 chips
(Good choice if you plan to build new cluster, this chip builts in with everything include VGA).
I have tried Core 3 but trouble with SerialATA.
If patch only works with fortran, is MPI installed sucessfully only with fortran?

Anyway, thanks for your quick reply.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group