PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

openMP question

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
leonado2003



Joined: 22 Mar 2011
Posts: 1

PostPosted: Wed Mar 30, 2011 2:59 pm    Post subject: openMP question Reply with quote

I am working on the windows 7 visual studio2011.
I have 8 core cpu. But omp_get_num_procs returns 2. Why is that? Thank you
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6119
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Fri Apr 01, 2011 1:43 pm    Post subject: Reply with quote

Hi leonado2003,

Can you please post an example? On my system, I get the correct value of 8.

- Mat

Code:
PGI$ cat test.f90

program testme

use omp_lib
  implicit none
  integer numproc
  numproc=-1
  numproc=omp_get_num_procs()
  print *, numproc
end program testme
PGI$ pgf90 -mp test.f90 -V11.3 -o test.exe; test.exe
            8
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group