PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

ICE with APM 10.4

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tuan



Joined: 11 Jun 2009
Posts: 233

PostPosted: Mon May 10, 2010 8:31 am    Post subject: ICE with APM 10.4 Reply with quote

I get this error when I compile one of my module. Even though I just add the module usage "USE accel_lib", not any directives yet.


Quote:
/opt/pgi/linux86-64/10.4/bin/pgf902 /tmp/pgf95OFmf4y3Szu0o.ilm -fn getCa_utility.f95 -opt 3 -x 51 0x20 -x 119 0xa10000 -x 122 0x40 -x 123 0x1000 -x 127 4 -x 127 17 -x 19 0x400000 -x 28 0x40000 -x 120 0x10000000 -x 70 0x8000 -x 122 1 -quad -x 59 4 -x 59 4 -tp nehalem-64 -x 120 0x1000 -x 124 0x1400 -y 15 2 -x 57 0x3b0000 -x 58 0x48000000 -x 49 0x100 -x 120 0x200 -astype 0 -x 124 1 -x 163 0x10001 -x 176 2 -accel nvidia -x 163 0x80 -x 176 4352 -x 0 0x1000000 -x 2 0x100000 -x 0 0x2000000 -x 161 16384 -x 162 16384 -cmdline '+pgf95 getCa_utility.f95 -I/usr/local/hdf5/include -c -L /opt/pgi/linux86-64/2010/lib64,/usr/local/hdf5/lib/ -O3 -Mextend -Mpreprocess -ta=nvidia,3.0,cc13 -Minfo=accel -v' -asm /tmp/pgf95OFmf4v6_BM9a.s
0 inform, 0 warnings, 0 severes, 0 fatal for getca_utility
executing /opt/pgi/linux86-64/10.4/bin/pgnvd /tmp/pgaccFHmfDRPEifnt.gpu -computecap=13 -ptx /tmp/pgaccxHmffhxFtsvp.ptx -o /tmp/pgaccpHmfT-VbB4Fa.bin -regs=64 -3.0
PGF90-F-0000-Internal compiler error. Unexpected flow graph 36 (getCa_utility.f95: 414)
PGF90/x86-64 Linux 10.4-0: compilation aborted
pgf95-Fatal-f902 completed with exit code 1
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6141
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Mon May 10, 2010 4:39 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Tuan,

Very odd. Can you please send an example to PGI Customer Service (trs@pgroup.com)?

I encountered a similar recently when investigating a user's code that had multiple exits from a loop (using goto's). However, this only occurred within an acc region.

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
Tuan



Joined: 11 Jun 2009
Posts: 233

PostPosted: Tue May 11, 2010 7:36 am    Post subject: Reply with quote

Hi Mat,
I'm sorry for my mistake, there was some directives being used in the code. I'll try to figure out the source of error and send you the sample code.

Thanks,
Tuan.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group