PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

cudaSetDevice seems completely broken
Goto page Previous  1, 2, 3
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6215
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Tue Aug 03, 2010 11:58 am    Post subject: Reply with quote

FYI, I just verified that TPR#16895 will be fixed in the 10.8 release. This will allow users to again select at runtime the device to use.

- Mat
Back to top
View user's profile
jtull



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 445

PostPosted: Tue Sep 21, 2010 5:18 pm    Post subject: TPR 16922 was fixed in 10.6 Reply with quote

Jeremy,

We closed this as of release 10.8.

regards,
dave
Back to top
View user's profile
jtull



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 445

PostPosted: Thu Dec 30, 2010 3:10 pm    Post subject: TPR 16898 is fixed in 11.0 release Reply with quote

Jeremy,

TPR 16898 - CUDA: Type mismatch error when declaring device variables without "::"
has been corrected in the current 11.0 release.

thanks again for the report.

dave
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group