PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

cuda tools not installed

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Licenses and Installation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
heikoA



Joined: 16 Dec 2009
Posts: 1

PostPosted: Wed Dec 16, 2009 4:01 am    Post subject: cuda tools not installed Reply with quote

Hi there,

I installed PGI workstation (Win32) including cuda acceleration, but for unknown reasons the cuda tools folder $PGI\win32\10.0\cuda\bin doesn't exist and so also the required tools.

any ideas on what went wrong or how to solve the problems?

cheers
Heiko
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 5871
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed Dec 16, 2009 9:21 am    Post subject: Reply with quote

Hi Heiko,

During installation, you are given the option to install the CUDA components. Did you select 'yes' and agree to the CUDA EULA? If not, please re-install.

Hope this helps,
Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Licenses and Installation All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group