PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

OpenMP and Accelerator directives
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6208
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Fri Dec 11, 2009 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

Code:
Probably I will have to wait until that bug is solved.

Sorry, I didn't realize you were on Windows. Windows only uses the new code generator, hence the "oldcg" is not available.

I'm pushing to get this fixed soon, but because of the upcoming Winter break, it wont be until early next year.

- Mat
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6208
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Mon Jan 04, 2010 12:41 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Marco,

FYI, TPR#16426 has been fixed for the 10.1 release due out later this week.

- Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group