PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

Error in MPI whn debugging with PGDBG

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
abelme



Joined: 09 Sep 2009
Posts: 3

PostPosted: Thu Sep 10, 2009 7:59 am    Post subject: Error in MPI whn debugging with PGDBG Reply with quote

Hy everyone,

I'm tring to understand how PGDBG works because I have a bug in my MPI code written in Fortran 95. Actually my speciality it'snot at all in programation but now i see myself obliged to use it.
To be short, I have this error message:

*** An error occurred in MPI_Isend
*** on communicator MPI COMMUNICATOR 4 SPLIT FROM 0
*** MPI_ERR_RANK: invalid rank
*** MPI_ERRORS_ARE_FATAL (your MPI job will now abort)


Does somebody has an ideea about what coudl it be?

Thanks in advance for your help.


Sincerily ,
Anca
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6218
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Hi Anca,

This means that the value for the destination argument is invalid. It should be an integer from 0 to the maximum ranks minus one.

- Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group