PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Course

Confirming Multi-GPU Use

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TheMatt



Joined: 06 Jul 2009
Posts: 331
Location: Greenbelt, MD

PostPosted: Tue Aug 25, 2009 9:42 am    Post subject: Confirming Multi-GPU Use Reply with quote

As I am slowly exploring the use of the Tesla S and MPI with a 4-core box, I began to wonder: is there a way to confirm that multiple GPUs were actually being used with my accelerated region(s)? Like, say, a more verbose ACC_NOTIFY message but with a device number? Or maybe a top/htop for GPUs?

I've heard about using GPU temperatures, but I'm not sure if that works with a Tesla S box, let alone that the Tesla+Host are in a rack that I'm accessing remotely.
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6594
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Tue Aug 25, 2009 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Matt,

You can use ACC_NOTIFY but need to make sure it's in each processes' environment. So either set ACC_NOTIFY=1 in your .cshrc or .bashrc file, or wrap your application in script which first sets the environment and then runs the app. mpirun would then launch the script, not the app.

- Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group