PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

IPA inhibited: no main routine
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 5952
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 9:16 am    Post subject: Reply with quote

Hi David,


Unfortunately, I don't know why our openMP performance actually degrades at two threads. I've seen this issue on SuSE 9.0, but this is a problem with pthreads and occurs with all compilers. We'd need to work with the code in order to determine what's going on, since we've obviously got an issue. Admittedly, our C++ perfomance does lag. We've mostly focused our efforts on Fortran and C performance. You'll some gains with the upcoming 6.0 compiler, but even more with future releases. Granted, this doesn't help you now. We would appreciate if you would submit a bug report to trs@pgroup.com so we can diagnosis and fix the problem.

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group