PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

My problem on PGI's license

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Licenses and Installation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
HuPo



Joined: 24 Aug 2006
Posts: 7

PostPosted: Tue Sep 23, 2008 12:35 am    Post subject: My problem on PGI's license Reply with quote

My company has a license of PGI workstation4.0 for a Linux machine. After a old disk retirement, I reinstall the Linux RedHat 9.0 system on a new disk( the other hardware are still the old ones ). But I found I can't use the PGI's old License.dat file well. It show that my host id is invalid, I want to know that if I changed my disk I have to request a new license?
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6208
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Tue Sep 23, 2008 10:36 am    Post subject: Reply with quote

Hi HuPo,

Can you please send a note to license@pgroup.com explaining the problem?

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Licenses and Installation All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group