PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

Unspecified error when building hello world

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
aloubeau



Joined: 02 Dec 2008
Posts: 1

PostPosted: Fri Dec 05, 2008 1:36 pm    Post subject: Unspecified error when building hello world Reply with quote

I am unable to build a solution in Visual Fortran. Following the help file, I created a HelloWorld project and tried to build it, resulting in the error:
Error: The operation could not be completed. Unspecified error

What does this mean? I am running PGI Visual Fortran 2008 with the Visual Studio 2008 shell. I am running WinXP Professional x64 with an Intel Xeon E5430 x64 quad core CPU.

Thanks for any tips!
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6208
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Fri Dec 05, 2008 2:47 pm    Post subject: Reply with quote

Hi aloubeau,

We've had one other report about this issues (TPR#14955), but unfortunately have not been able to recreate the problem nor understand why it occurs. Although it's just a basic 'hello world' project, can you please zip up your solution directories and send them to trs@pgroup.com? It may or may not help to look over the solution, but it's a place for us to start.

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group