PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

PGI 7.1 Cannot get MPI communication infos :(

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ohmyvince



Joined: 06 Dec 2007
Posts: 6

PostPosted: Sun Dec 09, 2007 10:44 pm    Post subject: PGI 7.1 Cannot get MPI communication infos :( Reply with quote

I have changed to use the "PGI Server Complete Release 7.12"

When doing installation, I chosen to install the appended mpich1
When compiling, I set the Mprof=mpich1,func tag

However, in output pgprof*.out files, the mpi send size and count still hold to 0

help, please...

BTW: when I was checking the pgi user guide for 7.1, I notice that

–Mmpi=option
-Mmpi adds the include and library options to the compile and link commands necessary to build an MPI
application using MPI librariews installed with the PGI Cluister Development Kit (CDK).


what does the CDK mean? Does the Server Complete Class have equivalent configuration?
Back to top
View user's profile
hongyon



Joined: 19 Jul 2004
Posts: 551

PostPosted: Mon Dec 10, 2007 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

Please try with pgcc -Mprof=mpich1,func for C. pgf90 -Mprof=mpich1,func for Fortran.

Hongyon
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group