PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

makelocalrc problem
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Licenses and Installation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
julioC



Joined: 19 Oct 2005
Posts: 2

PostPosted: Mon Aug 14, 2006 1:13 pm    Post subject: makelocalrc problem Reply with quote

I have the following error when installing version 6.1-6 in fedora Core 5


./makelocalrc: line 312: test: instalar:: binary operator expected
./makelocalrc: line 320: test: instalar:: binary operator expected
./makelocalrc: line 326: test: instalar:: binary operator expected
./makelocalrc: line 354: test: instalar:: binary operator expected


No idea which is the problem, hope someone can help me.
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6211
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Tue Aug 15, 2006 11:32 am    Post subject: Reply with quote

Hi JulioC,

Might be a problem with your GCC install. What is the output of the following command?

Code:
gcc -print-search-dirs


Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
julioC



Joined: 19 Oct 2005
Posts: 2

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 8:59 am    Post subject: gcc -print-search-dirs Reply with quote

Hi Mat


I got

instalar: /usr/lib/gcc/i386-redhat-linux/4.1.0/
programas: =/usr/libexec/gcc/i386-redhat-linux/4.1.0/:/usr/libexec/gcc/i386-redhat-linux/4.1.0/:/usr/libexec/gcc/i386-redhat-linux/:/usr/lib/gcc/i386-redhat-linux/4.1.0/:/usr/lib/gcc/i386-redhat-linux/:/usr/libexec/gcc/i386-redhat-linux/4.1.0/:/usr/libexec/gcc/i386-redhat-linux/:/usr/lib/gcc/i386-redhat-linux/4.1.0/:/usr/lib/gcc/i386-redhat-linux/:/u

Thanks

JulioC
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6211
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 11:42 am    Post subject: Reply with quote

Hi JulioC,

The problem is our makelocalrc only recognizes English spellings and is failing on "instalar". We should have a fix in 6.2, but in the mean time please set your language ot English (i.e. set LANG=en_US or LANG=C) and rerun the installer.

See: http://www.pgroup.com/userforum/viewtopic.php?t=448

Sorry of the inconvenience,
Mat
Back to top
View user's profile
ispmarin



Joined: 03 Apr 2006
Posts: 7

PostPosted: Mon Sep 11, 2006 8:36 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here, with portuguese and 6.2... little annoying. Any fixes?
For ubuntu user, change both LANG and LANGUAGE on /etc/enviroment.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Licenses and Installation All times are GMT - 7 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group