PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

PGDBG does not run (win x64)
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6210
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed May 10, 2006 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Hi B,

Well, you've got us stumped on this one. Your environment looks ok. While you have a newer version Java, we installed it here locally and everything worked fine.

Please repeat the following commands (below) and post your output exactly as it is on the screen. Also, please encapsulate the output inside a "code" tag so that it formats correctly.

Thanks,
Mat

Open a PGI Workstation (x64) window via

Start-->All Programs-->PGI Workstation 6.1-5-->PGI Workstation (x64)

In that window run the following commands:
Code:
PGI$ cd c:\test
PGI$ rm pg.dll
PGI$ rm test.exe test.pdb test.dwf

PGI$ ls
test.f90

PGI$ cat test.f90
print *, "hi"
end

PGI$ pgf90 -g test.f90

PGI$ test.exe
 hi

PGI$ pgdbg -text test.exe
PGDBG 6.1-5 x86-64 (Workstation, 4 CPU)
Copyright 1989-2000, The Portland Group, Inc. All Rights Reserved.
Copyright 2000-2006, STMicroelectronics, Inc. All Rights Reserved.
***Reading DWARFv2 Information.
[0] New Thread (TID 2396)
Loaded: c:\test\test.exe

pgdbg> quit

PGI$ pgdbg test.exe

[GUI should open]
Back to top
View user's profile
bruna



Joined: 07 May 2006
Posts: 5

PostPosted: Mon May 15, 2006 11:45 am    Post subject: Reply with quote

Hi,
this is the result of the test:
Code:

PGI Workstation 6.1-5 (x64)
PGI$ cd c:\test
PGI$ rm pg.dll
PGI$ rm test.exe test.pdb test.dwf
PGI$ ls
test.f90
PGI$ cat test.f90
print *, "hi"
endPGI$ pgf90 -g test.f90
PGI$ test.exe
 hi
PGI$ pgdbg -text test.exe
PGDBG 6.1-5 x86-64 (Workstation, 4 CPU)
Copyright 1989-2000, The Portland Group, Inc. All Rights Reserved.
Copyright 2000-2006, STMicroelectronics, Inc. All Rights Reserved.
***Reading DWARFv2 Information.

The error message (see my first post) does not appear any more, but the system freezes after te message "***Reading DWARFv2 Information.". Another window named "c:\PROGRA~1\PGI\win64\6.1-5\pgdbg1" -text test.exe is displayed, but is empty.
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6210
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Mon May 15, 2006 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Hi B,

I finally talked with the right person and I think we found the problem. The command prompt's screen buffer was assumed to have a width of 80 and the debugger will have problems if the default is set higher than 80. This problem has been corrected for the 6.2 release for 64-bit Windows currently scheduled for June 9th.

Open a command prompt and right mouse click on the icon in the upper left-hand corner. From the menu, select 'Defaults' and then the 'Layout' tab. Please adjust the 'Screen Size Buffer' and 'Window Size' Widths to be '80'.

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
bruna



Joined: 07 May 2006
Posts: 5

PostPosted: Tue May 16, 2006 1:50 am    Post subject: Reply with quote

Hi,
now works!
Thank you very much
b.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group