PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

VS crashes when using "Start Debugging" (F5)
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 5815
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Fri Mar 21, 2014 8:04 am    Post subject: Reply with quote

Hi gongze,

We're still unable to recreate this hang so don't know what's causing it. We've contacted Microsoft asking for ideas and help.

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
zoe9kk



Joined: 11 Jun 2014
Posts: 1

PostPosted: Wed Jun 11, 2014 8:37 am    Post subject: Reply with quote

I have the same problem. I am using VS Professional 2013 with PGI Visual Fortran 2013 and MS-MPI. I can run without Debug but run with Debug just hangs. The only way out is to kill VS via the task manager. I am using PGI Visual Fortran because I want to debug MPI code. This problem makes PGI as useless as Intel to me.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group