PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

Problem with preprocessing.

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PhilippePARNAUDEAU



Joined: 16 Oct 2013
Posts: 9

PostPosted: Fri Nov 08, 2013 11:30 am    Post subject: Problem with preprocessing. Reply with quote

Hi,

I would like to translate this Ifort line :
FFLAGS = -r8 -O3 -fast -openmp -fpp -D$(PREPROC) -D$(PREADIOS)

for pgf90.

I Try with :
FFLAGS = -r8 -O3 -fast -Mfreeform -mp -D$(PREPROC) -D$(PREADIOS)

But unfortunately it doesn't work.

If someone could help me, will be nice.

Regards.
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6214
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Fri Nov 08, 2013 1:27 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
But unfortunately it doesn't work.
My guess is that you just need to add the flag "-Mpreprocess". If that's not it, can you please give more details?

- Mat
Back to top
View user's profile
PhilippePARNAUDEAU



Joined: 16 Oct 2013
Posts: 9

PostPosted: Fri Nov 08, 2013 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

thanks Mat, it seem to be ok now.

regards.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group