PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

PGI accel report: not enough info "Could not find alloc
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6211
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Tue Dec 04, 2012 10:22 am    Post subject: Reply with quote

Hi xray,

I sent a note to engineering to see where their at on this one. I'll post the status once I learn more.

- Mat
Back to top
View user's profile
xray



Joined: 21 Jan 2010
Posts: 85

PostPosted: Fri Jan 11, 2013 8:54 am    Post subject: Reply with quote

Dear Mat,
Did you have any news?
Bye, Sandra
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 6211
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Fri Jan 11, 2013 10:18 am    Post subject: Reply with quote

Hi Sandra,

Sorry, I forgot to follow-up with Michael. I sent him a note but he never got back to me. I'll try again.

However, there aren't any notes in the issue tracker and it still fails in the 13.0 pre-release, so I don't think anything has been done with it. Hopefully Michael will have more insight on when his team will be able to add support for "pointers" in a private clause.

- Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group