PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

pgcollect command does not run

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
THX 1138



Joined: 30 Jun 2011
Posts: 102

PostPosted: Thu Jul 12, 2012 9:48 am    Post subject: pgcollect command does not run Reply with quote

[james@james WEGtest-64]$ pgcollect -es-function mem_bw_data ./grab_64
[sudo] password for james:
Argument for --event, DRAM_ACCESSES:500000:0x07}:0:1, is not valid argument.
pgprof: could not set oprofile event profiling mode
[james@james WEGtest-64]$

The above output is the result of my trying to run the command

pgcollect -es-function mem_bw_data ./grab_64

The .proprun is in the same directory as the executable garb_64 and opreort is in $PATH.
as shown:

[james@james WEGtest-64]$ echo $PATH
/opt/pgi/linux86-64/12.5/bin/:/home/james/Desktop/cilkutil/bin/:/home/james/Desktop/cilkutil/include/cilktools/:/usr/lib64/qt-3.3/bin:/usr/local/bin:/usr/bin:/bin:/usr/local/sbin:/usr/sbin:/sbin:/home/james/bin
[james@james WEGtest-64]$ sudo find / -iname .pgoprun
/home/james/Desktop/WEGtest-64/.pgoprun
[james@james WEGtest-64]$ sudo find / -iname opreport
/usr/bin/opreport


i am unsure as to why the pgcollect command is not running and giving the above output.

Any help appreciated. Thanks in advance.

THX 1138
Back to top
View user's profile
donb



Joined: 20 Jul 2004
Posts: 88
Location: The Portland Group, Inc.

PostPosted: Thu Jul 12, 2012 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Can you post your .pgoprun file, or email it to trs@pgroup.com with a note to forward it to the tools group?
thanks
--don
Back to top
View user's profile
THX 1138



Joined: 30 Jun 2011
Posts: 102

PostPosted: Fri Jul 13, 2012 7:02 am    Post subject: .opgoprun file posting Reply with quote

Okay, here is a post of my .opgoprun file that you requested. Please note that it is in the same directory as the source code and executable.

Any help appreciated. Thanks in advance.

THX 1138

cpi_data () {
event[${#event[@]}]=--event=CPU_CLK_UNHALTED:500000:0x00:0:1
event[${#event[@]}]=--event=RETIRED_INSTRUCTIONS:500000:0x00:0:1
}

mem_bw_data () {
event[${#event[@]}]=--event=CPU_CLK_UNHALTED:500000:0x00:0:1
event[${#event[@]}]=--event=SYSTEM_READ_RESPONSES:500000:0x07:0:1
event[${#event[@]}]=--event=QUADWORD_WRITE_TRANSFERS:500000:0x00:0:1
event[${#event[@]}]=--event=DRAM_ACCESSES:500000:0x07}:0:1
}
Back to top
View user's profile
donb



Joined: 20 Jul 2004
Posts: 88
Location: The Portland Group, Inc.

PostPosted: Mon Jul 16, 2012 10:40 am    Post subject: Reply with quote

It looks like there is a typo in your .pgoprun file, with a spurious '}' following the 0x7 in the DRAM_ACCESSES line.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Debugging and Profiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group