PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

Free OpenACC Webinar

Internal compiler error with the PSBLAS package

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
htg200



Joined: 01 Aug 2009
Posts: 2

PostPosted: Fri Jun 22, 2012 6:24 am    Post subject: Internal compiler error with the PSBLAS package Reply with quote

Hello,

I am trying to compile the psblas solver with PGI fortran compiler(12.5) and openmpi 1.6 but I get the error:

ILM file: missing subtype for pointer datatype 75
PGF90-F-0000-Internal compiler error. Errors in ILM file.

PSBLAS is based on F2003 standard and accessible from :
http://www.ce.uniroma2.it/psblas/

Also I get similar problem with my own code based on F2003 standard. Both Intel and Gfortran compilers can compile my code.

Cheers
Hossein
Back to top
View user's profile
toepfer



Joined: 04 Dec 2007
Posts: 50

PostPosted: Fri Jun 22, 2012 11:06 am    Post subject: Reply with quote

Based on the error that you are getting, this appears to be an internal compiler error. I will download the PSBLAS source and try to reproduce the error that you reported.
Back to top
View user's profile
toepfer



Joined: 04 Dec 2007
Posts: 50

PostPosted: Tue Jun 26, 2012 9:24 am    Post subject: Reply with quote

I was able to recreate the issue that you reported. A bug report has been filed. The bug number is: fs18789
Back to top
View user's profile
htg200



Joined: 01 Aug 2009
Posts: 2

PostPosted: Tue Jun 26, 2012 2:04 pm    Post subject: problem with my code Reply with quote

Thank you for trying this. I have kind of similar problem with my own code too with different internal compiler error code. I am not sure if fixing the problem with PSBLAS will fix my problem too. However my code is not open source yet. I was actually trying to test pgfortran for the Cuda capability to finally buy the pgi compilers. Hummm, so I can't do that now.

Anyway, I try to replicate the same problem with my code and send you the test case.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Programming and Compiling All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group