PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

OpenACC bug?

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
maicon



Joined: 03 Feb 2012
Posts: 1

PostPosted: Wed May 09, 2012 3:25 pm    Post subject: OpenACC bug? Reply with quote

Hi,

I dont know if I missed something, but when I try to compile this piece of code:

Code:

#pragma acc region
  {
    for (j = 0; j < Ly ; j++)
      {
   #pragma acc for private ( s[0: ] )
   for (i = 0; i < Lx ; i=i+2)   // Just for Lx odd
     {
       s[i + Lx * j] = s_tmp[i + Lx * j];
     }
      }
  }

I get:
call to cuMemFree returned error 700: Launch failed
CUDA driver version: 4010

If I trade i=i+2 for i++ the code runs correctly.
Back to top
View user's profile
mkcolg



Joined: 30 Jun 2004
Posts: 5815
Location: The Portland Group Inc.

PostPosted: Wed May 09, 2012 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

Hi maicon,

A "700" error typically means that your kernel abnormally aborted so some reason. The most common case being a out-of-bounds array access. Is "s" being accessed out-of-bounds?

If not, can you post reproducing example?

Thanks,
Mat
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group