PGI User Forum
 SearchSearch   MemberlistMemberlist     RegisterRegister   ProfileProfile    Log inLog in 

CUDA-x86.

Error: symbol `.STATICS106' is already defined

 
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KarlW



Joined: 12 Jan 2009
Posts: 23

PostPosted: Thu Sep 15, 2011 7:39 am    Post subject: Error: symbol `.STATICS106' is already defined Reply with quote

Hi,

I have just returned a previously fully functional routine to the GPU (previously the pragmas were commented out). I am now getting the following error message at compile time:

Code:

/tmp/pgf90LHtbVzdmAJ90.s: Assembler messages:
/tmp/pgf90LHtbVzdmAJ90.s:379470: Error: symbol `.STATICS106' is already defined
make: *** [intega.o] Error 2


The only change since this routine was last used on the GPU is the addition of a second module to keep track of arrays that are now being kept on the GPU, suggesting that they are the culprit. However, even if the recently added module is commented out, the crash still occurs.

I have tried running minimal accelerated code, using new arrays with unique names and this also results in the same crash. This also happens if the new module is removed.

Cheers,

Karl
Back to top
View user's profile
KarlW



Joined: 12 Jan 2009
Posts: 23

PostPosted: Thu Sep 15, 2011 7:49 am    Post subject: Reply with quote

Update: I am now able to compile the code, the only change I have made is to reorder the subroutines!
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PGI User Forum Forum Index -> Accelerator Programming All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group